logo-slide
Life is difficult but you are loved - Charlie Mackesy

Met Farasia willen we met de paarden je begeleiden in de zoektocht naar jezelf en wie je bent binnen wat het leven je brengt.

Jij en je kudde : Farasia is gericht op zowel jongeren van 3 – 18 jaar met specifieke noden als hun gezin (kudde) en andere ouders. Maar ook volwassenen kunnen bij mij terecht voor de coaching met het paard als spiegel.

Onze filosofie : ‘Focus op talenten en kwaliteiten’ : we werken gericht , met ieders krachten en talenten, aan de zelfontwikkeling, om zo het beste uit jezelf naar boven te halen.  We kijken hierbij naar wat wil en mag je in plaats van naar ‘wat moet je’. Jouw noden staan centraal.

Paard als tochtgenoot : Het paard is onze gids en houvast op onze reis. In interactie met het paard willen we ieder zijn eigen kracht laten ontdekken en ook in leren geloven.

Zonder oordeel : Samen met het paard gaan we op een laagdrempelige, speelse wijze aan de slag. We bieden formules op maat aan die je helpen om krachtiger als je’ eigen ik’ in het leven te staan en die aansluit bij jouw leefwereld. Alles wat het paard ons toont, is inzetbaar in het dagelijkse leven.

Inclusief : Het gezin (de kudde) in het groeiproces van de jongere betrekken is zeer bevorderlijk voor het succes bij jongere.

Uit liefde en zorg : We handelen uit liefde en zorg voor ieders eigenheid. Bieden zo een plek waar ieder zichzelf mag zijn en zich geliefd mag en kan voelen.

Een oase : Dit alles in een omgeving van rust, vertrouwen en ontspanning. Waar je kan oefenen op contact leggen met jezelf en wie je bent alleen en in de kudde.

Hippotherapie : bij hippotherapie (EAT – Equine assisted therapie) gaan we  doelgericht met het paard als medium therapeutisch aan de slag om de motorische-, cognitieve-, sensorische –, emotionele- en sociale vaardigheden te versterken en uit te bouwen.

Coaching: bij coaching gebruiken we het paard als spiegel om ons zelf te herkennen, te leren kennen en te versterken. Zowel mogelijk voor individuen als voor families.