As soon as you trust yourself, you will know how to live - Johann Wolfgang von Goethe

Laat ik mezelf even voorstellen.  Ik ben Katrijn, mama van 2 jonge en energieke kinderen en vrouw van Wouter. Ik heb me verrijkt met een bachelor in de orthopedagogie, een postgraduaat in de hippotherapie (Equine Assisted Therapy) en de opleiding van “Coachen van mensen met behulp van het paard als spiegel”.

Doorheen mijn studies en werkervaringen heb ik mezelf beter leren kennen. Mede dankzij de paarden en hun vermogen om te zeggen waar het op staat. Ik leerde door hen te luisteren naar mijn hart. Er is geen reden om dat niet te volgen… Hierdoor begon ook het idee van “Farasia” te groeien. Een plek waar je door mij en mijn paarden wordt bijgestaan om te doen wat voor jouw goed voelt…  Waar je emoties en kwetsbaarheid er mogen zijn en ieder de kans krijgt zichzelf te (her-)ontdekken zonder oordeel. Een plek waar je geliefd bent. Maar ook een plek waar je als gezin elkaar kunt terugvinden. We gaan aan de slag met wat er zich hier en nu aandient.

Samen met mijn kleine kudde : Hunter en Impie staan we voor je klaar om te kijken wat we voor jouw kunnen betekenen.

Hunter is onze knuffelbeer voor klein en groot. Deze kapoen helpt kinderen om dichter bij zichzelf te komen en ondersteunt hen wanneer ze het moeilijk hebben. Hij is voorzichtig met kindjes op zijn rug en wil alles voor hen doen. Hij leert je om je grenzen te verkennen. Een onvoorwaardelijke vriend die duidelijke grenzen nodig heeft.

Impie is onze zachtaardige goedzak. Hij helpt om verder dan je angsten te kijken. Geeft je de ruimte en het vertrouwen om het op jouw tempo te doen. Om zo dichter bij jezelf te komen. Zijn rust werkt aanstekelijk en hij laat je zijn wie je bent.